Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Skřepaslík

25. 7. 2011 11:33
u nás zvonily věřící dámy jen jednou

Nevím jestli jehovistky, ale každopádně poblouzněné nějakou církví ty slečny byly. Zrovna jsem malovala předsíň a otevřela jsem celá špinavá od barvy. Chtěly si promluvit o bohu, načež jsem kontrovala, že jestli chtějí mluvit, tak u toho můžou taky malovat. ;-)

Prchly a už se neukázaly ;-D tak je zkuste také něčím zaměstnat, ať vymalují, případně mohou umýt okna, vytřít, natřít zábradlí na balkoně nebo třeba vyklidit sklep.

Moje máma má také osvědčenou metodu: Položí dotaz: "Vy si skutečně myslíte, že Bůh, ať už na něj věřím nebo ne, je debil?" Následuje nějaká trapno odpověď. Mamčina reakce je: "Protože jenom debil by zatratil nevěřícího, který žije podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a je to slušný, poctivý člověk." Na to už většinou nemají argument.

Držím palce, ať se jich brzy zbavíte!

4 0
možnosti
BH

dropa

25. 7. 2011 16:24
Re: u nás zvonily věřící dámy jen jednou

R^R^R^

0 0
možnosti
PZ

0xf

25. 7. 2011 8:58
hmm

rek bych ze jehoviste jsou otravnejsi nez mormoni snimi se da klidne pokecat a jdou dal a pokud je clovek vylozene nepozve tak uz neprijdou to zvoneni jsem zazil taky. Poprve jsem je slusne prijal vypili si caj a v podstate skoncili u toho ze nase pohledy na svet jsou veskrze rozdilne. pak uz neprisli 2 ale hned 6 pustil jsem jim black sabbath popijel pivo poslouchal zas to same pak me napadlo jim nabidnout neco nezdvorileho takze uz prej musej jit a nikdy uz jsem je nevidel. Jinak docela fajn jsou treba hare hare :-) Da se snima docela pokoecat jen na to jejich jidlo nejsem a taky nez bych odrikal tu jejich mantru tak bych nikdy nemel deti :-)) Nicmene jinak jsou to pohodari...

0 0
možnosti
M

My.WinCleaner

24. 7. 2011 20:59
Zaujal mě poslední odstavec textu:

..."Až mi jednou dojde trpělivost a zastřelím je, tak mějte na paměti, že jsem to s nimi v jádru myslela dobře"...Půjdete na to jejich shromáždění a všechny je tam vystřílíte? Měla byste si dávat lepší pozor na to, jaké hlouposti a kam píšete. Někteří vyšinutí jedinci to totiž myslí vážně a dotáhnou to až do konce a vy se těmito bláboly zařazujete mezi stejný druh.

0 0
možnosti

pilinazlenina

24. 7. 2011 23:48
Re: Zaujal mě poslední odstavec textu:

a taky pozor na liberálně-konzervativní názory, za ty se teď brzy bude v EU oprátka bez soudu Rv

1 0
možnosti

Hufo

24. 7. 2011 19:36
u mě peklo pomohlo

nejdřív začali se spasením a že bůh mi pomůže. když jsem odvětil, že nemám zájem, že si raději pomůžu sám, páč ten jejich bůh ve 20-tým století dokázal že je cynik nebo nestíhá, tak prý že nebudu spasen. tak sem odvětil že peklo mi nevadí, páč je tam teplo, což je dobrý ve stáří na revma a nejsou tam hlavně oni. odkráčeli rychle, jako kdyby se před nimi otevřely pekelné kotle. asi se báli o svoji dcerušku, nebo co to bylo s nimi v pubertálním věku.

0 0
možnosti
JD

Judge Dredd

24. 7. 2011 18:25
Zavolejte na ně vždy policii

a nechte zjistit jejich totožnost... jeden kamarád to vyřešil jednoduše, o když je pravda, že na to měl podmínky. Pracuje jako maskér pro filmaře a ateliér má doma. zrovna tam připravoval nějaké figuríny pro horor... Když jehovisti vlezli bezelstně k němu do bytu, tak je tam posadil na židli a začal dělat hororového šílence:-))

Měl tam nějakou hlavu (samozřejmě filmovou) a tělo (také filmové) a kusy masa krve (maso vepřové a krev filmová). před nimi začal rozřezávat tu figurínu a vyndavat to maso, jako že jim udělá oběd, až se pěkeně napapají, tak v poklidu popijí víno a promluví si. Hanibal lexter naživo ;-D

Oběma se uvolnil řitní svěrač... tak toho nechal, řekl jim, že by neměli zvonit u cizích lidí u dveří a obtěžovat je, protože neví, kdo za těmi dveřmi je. Ukázal jim, že je to filmová figurína a vyhodil je. Nikdo od nich u nich již nezvonil.

0 0
možnosti
JD

Judge Dredd

24. 7. 2011 18:28
Re: Zavolejte na ně vždy policii

další kamarád, fanda do zbraní jen otevřel dveře a zeptal se, zda jejich víra povoluje nošení zbraní (měl plnou halu různých chladných i palných zbraní na stěnách apod.). odpověděli mu, že nikoliv. Tak jim řekl , že potom si nemají o čem povídat...

.

Mno a já jsme jim na radu dalšího kamaráda řekl, že jsem žid. Židy nechávají napokoji. Donce pozdravili šalom a v poklidu odešli a již s eneukázali.

.

tak si vyberte ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
DF

1nuni

24. 7. 2011 18:13
Jak to všechno vzniklo

Charles Taze Russel se narodil 16. 2. 1852. V 17 letech se setkal s adventismem, což jej přimělo k založení

neformální skupiny, jejímiž členy byli vesměs jeho známí a která měla všem jeho členům pomáhat ve studiu Bible.

 Zde se začala formovat nauka, která později stála u zrodu organizace Svědkové Jehovovi.

Russel věřil v neviditelný návrat Ježíše Krista na zemi. V roce 1879 začal vydávat časopis Sionská

strážná věž a Posel Kristovy přítomnosti

0 0
možnosti
DF

1nuni

24. 7. 2011 18:15
Re: Jak to všechno vzniklo

*1892 - Strážná věž oznámila, že v roce 1914 dojde ke konci světa a že se Ježíš Kristus vrátí neviditelně na zemi, aby ustanovil své království.*1920 - rok 1925 byl označen jako rok, kdy budou vzkříšeni z mrtvých věrní Starého zákona;

rovněž mělo dojít k "nastolení nových řádů na světě"

Dříve svědky utvrzovalo ve víře, že v říjnu roku 1975dojde k Armagedonské bitvě. Počet členů prudce vzrůstal, mnozí věřící opustili zaměstnání a prodali své domy. Když však toto období přešlo bez jakékoli mimořádné události, museli se smířit s tím, že byli podvedeni. Mnozí dlouholetí členové hnutí opustili.

Jejich počet se ustálil teprve nedávno a opět vzrůstá.

0 0
možnosti
B

BoaBo

24. 7. 2011 13:01
Svědkům Jehovovým

se dá vytknout ledacos, ovšem skutečností je, že dělají z opilců a povalečů slušné lidi.

0 0
možnosti
O

Offka

24. 7. 2011 18:10
Re: Svědkům Jehovovým

Ovšem skutečnost je taková, že  pouze nahrazují jednu berličku ( tedy spíše berli )  jinou.

0 0
možnosti
A

AstorLights

24. 7. 2011 10:26
Jdete na to špatně

Je obrovskou chybou jehovisty vyhazovat - oni to totiž berou jakože trpí, a čím víc "trpí" tím líp a tak chodí znova a znova. Jehovisty je nejlépe přátelsky přijmout, nabídnout čaj, a mluvit a mluvit a nenechat odejít. Odzkoušeno, funguje na 100%. Dobré otázky na jehovisty jsou :

- A v tom ráji, v tom se normálně prcá ?

- A v tom ráji normálně budu muset pracovat ?

- A ten člověk, který v tom ráji vyváží žumpy, ten je taky v ráji ?

- Takže já si budu muset v ráji vyvážet žumpu !?!?

0 0
možnosti
IX

IfčaX

24. 7. 2011 13:23
Re: Jdete na to špatně

Proč, proboha, pořád tak složitě? Zdvořilé "ne, děkuji" funguje úplně stejně.

Jako jo, jestli to bere někdo jako přiležitost k pobavení, tak proč je nepozvat a nevymýšlet na ně chytáky. Ale pokud někomu fakt jde o to, aby měl od nich pokoj, tak tohle stačí. Jasně, při příští "vlně" asi zazvoní znova, ale to bude zas za pár měsíců a než na to jednovětné odmítnutí vyplácáte v souhrnu tolik času, jako za jednu návštěvu, kdy jste je pozval dovnitř a nenechal odejít, tak už budete dávno v penzi....

A zrovna s takhle naivními otázkami nedoběhnete ani Jehovistu začátečníka.

1 0
možnosti
AN

TondaN

23. 7. 2011 19:15
na to

máme u nás doma mně!já to řeším domluvou;-D;-D

0 0
možnosti
ZK

SID09

24. 7. 2011 10:57
Re: na to

Azore  - vem si jej ;-D!!

1 0
možnosti
VT

hinny

23. 7. 2011 0:51
pustte na ně psa

u nas to docela funguje - lezli nezvani na oplocený ! pozemek, tak jsem odvazal našeho vlčáka se slovy vem si je - od té doby (co jim Asta málem utrhla prdel) se nám vyhýbají

1 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6074x
Jsem normální občan ČR

Seznam rubrik