Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Když jedete naší krajinou v místech, kde jsou lesy, můžete občas zahlédnout pilu, kolem ní jsou složené štosy prken a fošen a vše je obehnáno vysokým plotem. Majitel pily vám však řekne, že často ani ten vysoký plot nepomůže, prkna se ztrácejí. Když jedete rakouskou krajinou v oblasti Alp, můžete taky vidět občas pilu, většinou však bez plotu. Štosy prken jsou na dosah ruky přímo u silnice.

Znám příklad muže, který si přivezl nákladní auto prken a vyrovnal si ho u domu. Prkna se postupně ztrácela. Hodil na ně tedy kousek drátěného pletiva o velikosti asi 1 x 2 metry. Pozdě večer ho vzbudil řev. Rozsvítil venkovní světlo a uviděl z okna souseda, jak drží v ruce ten kus pletiva a řve. "Ještě troch přidám a chvíli počkám" řekl si. On to pletiva měl totiž napojené na zdroj proudu přes transformátor. Zloděj chtěl kus pletiva odhodit a ono to silně brnělo a nepustilo ho to. Tak ještě trochu zvedl napětí a nechal ho chvíli užívat.

2 0
možnosti
LB

;-D díky za masáž bránice... Tak ma napadlo, či tá Kačenka náhodou není bobr, že by to schroupal :-) ale zase šály asi do hnízda nenosí. Oplatilo by sa požičať si niekde fotopascu, to je naozaj zaujímavé, aký živočíšny druh by bol objavený ?

1 0
možnosti
PP

děkuji...mám ted problém se zobrazením blogů, vymazala se mi skoro půlka a nevím, jestli je to moje vina, nebo vina nějaké "ekšn" na idnes... mrzelo by mne, kdybych o půlku blogů přišla, snad to spraví. Díky moc, Ludovíte, vyřídím Káče, že je bobr a bránici si polechtám sama ;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6074x
Jsem normální občan ČR

Seznam rubrik