Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No jo Sedm statečných je klasika jakou už asi nikdy nikdo nenatočí. Taky jsem na nich vyrůstala ještě v dobách, kdy ani video nebylo. Naštěstí televize občas tyhle nesmrtelné filmy hrála (zřejmě z nedostatku jiných možností a tento snímek byl pro komunistickou ideologii neškodný či spíše vhodný: zlí ubližují hodným a jsou potrestáni). Ach jo, v nebi už je přecpáno hvězdami mého mládí.V

Díky za připomenutí.:-):-):-)

0 2
možnosti
Foto

Děkuji za smutnou zprávu. Karma. Ovšem, pokud je za co děkovat.

A Leonard Cohen a kdo ještě?

0 0
možnosti

Vlado Štancel - náš herec a moderátor.

0 0
možnosti
JK

Zase na druhou stranu... spousta slavných lidí se tento listopad 2016 narodila...

0 0
možnosti
JK

Roberta Vaughna pamatuji z mnoha filmů. Vedle postavy Leeho v Sedmi statečných na mě udělal největší dojem ve filmu Bullitův případ, kde vytvořil postavu ctižádostivého politika Chalmerse, hlavního záporného protihráče detektivovi Franku Bullitovi, kterého hrál Steve McQueen. Svého času byl ten film u nás hodně populární, až se začalo slunečním brýlím s tenkou kovovou obroučkou říkat "bullitovky", ačkoli je Steve McQueen ve filmu nikdy neměl na očích, byl s nimi vyobrazený pouze na plakátech. Robert Vaughn byl skvělý herec.

Vzhledem k tomu, že jsem asi tak o čtvrt století a něco starší než vy, zažil jsem už ten smutek z odchodů herců z mých oblíbených filmů mnohem víc a nejen herců, ale i zpěváků, spisovatelů, malířů a vůbec lidí, kteří něco uměli a měl jsem je rád.

Děkuji za hezkou vzpomínku. R^ A za Roberta Vaughna ;-(.

9 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6074x
Jsem normální občan ČR

Seznam rubrik