Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ježikača

30. 7. 2011 18:30
jsou jak mor.

volím: nashledanou, nechci s vámi o tom mluvit. a zavírám dveře. taky máme velkýho psa, což asi sami vyhodnotí, jako nevhodnou vlastnost ke spasení.

0 0
možnosti

oskie98

28. 7. 2011 21:56
Výběr z blogu a příspěvků v diskusi

Poslal je do zadele velmi nevybíravými slovy, ... dal to k dobru v hospodě, smáli se tomu všichni, .... pán, kterého bych tipovala do nějakého hororu, .... napustil kýbl s vodou a vyill je na ně, ... Jděte už někam, ..... uháněli jako by jim koudel hořela u zadku, .... pelášili,jako kdyby jim u hořelo u zadku,...Řekl jsem jim, že jsem satanista. Ani necekli a padali..... kybl vody u nas fungoval spolehlive... U nás ve čtvrti taky oblézají .... Neurážejte je, ale Boha ... jsem si s paní povídal jen ve slipech... oblečená jako stará mladá ..... holka v ksichtě vyprdnutá ... čučela jak puk ... otevřít jim pořádně našrot nebo s flaškou vodky ... nebo zcela nahý...příště budu mít v ruce kasr ... tak je zkuste také něčím zaměstnat, ať vymalují, případně mohou umýt okna... odkráčeli rychle, jako kdyby se před nimi otevřely pekelné kotle ... Zavolejte na ně vždy policii... pustte na ně psa... (pokračování)

0 0
možnosti

oskie98

28. 7. 2011 21:57
Re: Výběr z blogu a příspěvků v diskusi (pokračování)

... začal bych vodou a když to nepomůže, vymyslel bych jiné tekutiny, které by jim tu pr..l, kam je posíláš, více přiblížili ... Já bych volil na ně vylít ocet... Ani nepípli a táhli jinam ... Zkuste jim nabídnout - ale hoooodně natvrdo - sex ... Mě tahle sebranka celkem baví.... "Jehovisté, podomní obchodníci a podobná pakáž zde nejsou vítáni." ... Ku.vy líné to jsou... To když jehovistky začne honit dobrman to je teprve psina ... u mne stacilo jedno hlasite odkazani do p*dele... tak se jí zeptal, jestli by si radši nezašu... souložila .... RvRv:-/

0 0
možnosti

Escoto

28. 7. 2011 21:20
Doporučuji přečíst...

...knihu Mechanismus sekt, autor Jean-Marie Abral, nakl. Karolinum, 2000. Je to velice dobrý analýza.

0 0
možnosti

lecaks

28. 7. 2011 22:33
Re: Doporučuji přečíst...

A potom se mrknout na http://www.rozcesti.org. Případně si počíst v "Zápasu o duši" na http://www.hcjb.cz nebo s autory si vyměnit zkušenosti. Nic není náhoda, zrovna v posledním čísle ZoDu 109 je návod, jak se SJ jednat. Žádné násilí, ale slova a argumenty je přesvědčí o opaku. Jóó jsme na cestě TAM a každý ať si zvolí tu správnou. Resp. někdo si zvolí cestu TAM za CÍL a někdo za prostředek k odsažení CÍLE, že?

Poznáte je po ovoci.V

0 0
možnosti

kocy

28. 7. 2011 17:24
Taky ke mně přišli, jen jednou...

Nalil jsem jim slivovičku se slovy-to je lék na všechno, a dodal : volím komunisty, ale rád si Vás poslechnu. Závěr? Slivovičku nedopili, odzdravili ,pelášili,jako kdyby jim u hořelo u zadku a od té doby už nepřišli. A při tom jsem si s nima jen chtěl pokecat......

0 0
možnosti

Šerlok Homeless

3. 8. 2011 22:56
Re: Taky ke mně přišli, jen jednou...

Možná by ještě víc upalovali, kdyby jste řewkl, že jste už u Svědků Jehovových byl a rád byste je seznámil s důvody, proč jste odešel. ;-D

0 0
možnosti

boooom

28. 7. 2011 16:47
...

Jestli je paní normální občan ČR, tak to jde s námi opravdu od desíti k pěti.

0 0
možnosti

oskie98

28. 7. 2011 16:24
No ano

Článek i diskuse k němu je smutným obrazem vnitřního života některých lidí. Nenávist vůči lidem, kteří ve skutečnosti nedělají nic odporného ani negativního (výjimky se mohou najít jako všude), natož protizákonného. Našinci mají radost jak jim to nandali. Máme se asi všichni moc dobře a jsme bez skutečných problémů, když věnujeme energii tomu, jak se zbavit jehovisty. A jsme všichni tak chytří, protože víme, že víra v Boha je naprostý nesmysl a věřit mohou jenom chudáci. Takoví jako jehovisté ....  a samozřejmě přes to přese všecko jsme navíc experti na bibli. Rv

0 0
možnosti

Priamos

28. 7. 2011 20:11
Re: No ano

Jenže ten blogpost není o lidech, kteří nedělají nic nevhodného. Já osobně na otravování lidí s tak privátní věcí jako je náboženské přesvědčení něco nevhodného vidím.

Stejně tak vidím něco nevhodného na nevyžádané předem neohlášené návštěvě prodejců čehokoli - ten navštívený člověk na takovou návštěvu není připraven, dělá něco jiného - a pouze pro rozmar prodejce či distributora má být vytržen z toho, co právě dělá jen proto, aby si s ním pohovořil? Kde je úcta a respekt k tomu navštívenému?

Bohužel efektivně se zbavit jehovisty je někdy nadlidský úkol. Stejně jako podomního prodejce. A konec konců stejně jako spamu.

Myslíte, že nevyžádaná reklama končí letáky ve schránce či e-maily? S trochou vůle se do této kategorie podobné návštěvy dají započítat také.

1 0
možnosti

Suska

28. 7. 2011 15:00
drtiva vetsina vericich nikdy necetla bibli

nekolik jehovistu a jinych sektaru jsem "vyzkousel z bible" a jednoznacnym zaverem bylo, ze oni ji nikdy opravdu necetli, stejne jako drtiva vetsina krestanu (coz vyslo i z pruskumu v US). Bible je nejvydavanejsi kniha v historii, ale zaroven nejmin ctena. Ja si ji precetl a zustal jsem v nemem uzasu, ze je mozne "vylozit" psany text tak, ze ta nejbrutalnejsi, nejzvrhlejsi a nejnemoralnejsi postavu veskere fikce je oznacena za neco presne opacneho.

Vrele doporucuji precist jim pikantni pasaze z bible (ktere se nemusi hledat, jsou vsude) se zamenenymi jmeny a misty tak, aby nepoznali, z jaky to je knizky. Garantuju vam, ze pokud to nepoznaji, oznaci svou modlu (v pripade Jehovistu, Jehovu) za zvrhlyho vrazdiciho maniaka.

0 0
možnosti

zafordik

28. 7. 2011 14:26
satanista

U mě fungovala rada kamaráda, ale jak tak koukám, asi to byla vyjímka. Řekl jsem jim, že jsem satanista. Ani necekli a padali. Jinak, já bych moc nerozlišoval. Fanatická víra, at už z jakéhokoliv zdroje, je průšvih.

0 0
možnosti

Astaroth

28. 7. 2011 14:37
Re: satanista

To ja jsem vicemene taky, ale prijde mi lacine to na ne hned vybalit. To uz je lepsi postupne se vyprofilovat k jejich zdeseni. Ale ne vzdy mam cas a naladu. Spolubydlici je spolehlive vyzene tim, ze rovnou vybali, ze je gay.

0 0
možnosti

DvorkaM

28. 7. 2011 14:15
hmm

Hmm, u nás jsem to řešil já zvonili a zvonili a jednou jsem si řekl, nu což čas mám jdeme klábosit. Považuji se za agnostika ale bibli, jeji interpretace a mnoho náboženských textů jsem si v rámci všeobecného přehledu přečetl, a tak začala debata. Zhruba po hodině a půl jsem já přesvědčil Jehovisty že z křesťanství by se dal vyjmout Bůh a myšlenka pravdy a lásky by šla zachovat. Nechal jsem jim že je možná pravda že lidé kteří mají problém s morálními mantinely by Boha mohli užít jako takového strašáka.

V závěru museli přiznat že sice stále trvali na existenci boha ale zároveň akceptují že já v něj nevěřím veřit nebudu. A od té doby se tu neukázali.

Největší zbraní proti víře je intelekt a informovanost.

0 0
možnosti

100dukátů

28. 7. 2011 14:12
Jehovisti

řádili v  sousedním domku, nejdříve mi nabourali novou fasádu nepojištěným autem a pak mě nás přišli obracet na správnou víru. Než to stačili doříct byla vrátka zabouchnutá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6074x
Jsem normální občan ČR

Seznam rubrik